Perempuan tu, dia ss conversation aku dengan dia dan hantar dekat wife aku sampai aku dengan wife gaduh besar dan terus jadi macam ni

Assalamualaikum. Nak cerita sikit kisah aku ni. Aku ni min dah berkahwin dan mempunyai 2 ora g anak yang sihat2 (alhamdulillah). Nak jadikan cerita sekarang ni aku dah tak duduk sekali dengan family sebab gaduh sampai ke penceraian. Cuma tak pergi mahkamah lagi nak confirmkan samada sah atau tak.(wife kata aku dah lafaz talak, tapi aku pun tak confirm). Kisah ni jadi sebab ada seorg perempuan tu whatsapp aku. Aku tak pernah kenal dan jumpa perempuan tu. Dia ajak aku jumpa, lunch dengan dia, aku tak pernah bersetuju nak jumpa dengan dia.

Perempuan tu, dia ss conversation aku dengan dia dan hantar dekat wife aku sampai aku dengan wife gaduh besar dan terus jadi macam ni. Aku tinggal asing2 dengan wife dan anak2. Aku bagi wife aku tinggal dekat rumah tu sebab anak2. Aku keluar. Hari ni aku dapat tahu wife aku ada jalinkan hubungan dengan sesorg dalam fb dia sejak dari tahun lepas. Cerita comment dan post tak payah cakap. Btl2 macam orang bercinta. Aku btl2 tak boleh terima apa yang dia buat dekat aku min.

Segala pakai, makan, tempat tinggal, bercuti semua cukup dan berlebihan aku bagi dkt wife aku. Tapi dia betul2 buat aku macam aku ni tunggul. Aku tau kalau aku cakap sekarang macam mana pun dia tetap salahkan aku sebab perempuan yang berwhatsapp dengan aku. Sedih aku min. Dahlah tak ramai kawan nak luahkan. Aku cuma mampu minta allah sabar dan tenangkan hati aku je. Ya Allah sedih betul.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Exit mobile version