Dipendekan cerita selama 3 tahun bermadu aku akhir nya dapat suami ku semula tanpa berkongsi dengan sesiapa pun

Assalamualaikum min..sedikit luahan hati. yang selebihnya luah pada yang maha SATU. 25 tahun usia prkahwinan. Berbagai rintangan dan ujian. satu persatu ku hadapi untuk sampai ke tahap ni. di kurnia kan 3orang anak. dan kini sudah pun punya menantu..

Kisahnya suami yang dulu playboy pernah madu kan aku tapi aku terima seadanya dan anggap tu takdir allah.
Dipendekan cerita 3 tahun bermadu aku akhir nya dapat suami ku semula tanpa berkongsi dengan sesiapa pun ku pikir suami berubah dengan penyakit yang di hidapi dan usia yang hmpir mencecah 50 tahun..

ku pikir aku tidak lagi di tipu. Selain hubunngan dia dengan keluarga ku yang tidak pernah elok. aku terima seadanya demi anak2.

Ulangtahun ke25 baru saja berlalu aku di kejutkn dengan satu ujian yang sangat sakit demi allah aku tak kuat bila dia main cinta gile dengan adik iparkku sendiri (isteri adik lelaki ku) . kantoi depan2 tengah wassap. allah nak tunjukkan pada ku.

suami boleh tak sedar aku disisi sedanng perhati dan baca perbualan mereka. hancur hati. aku nekad bawa diri sekejap. perlu kan masa. aku offkan handfon. buka sekejap2. Beratus miscall dari suami. tidak ku peduli. kepada adikku harap kamu kuat. kakak tidak sanggup bagitau mu lagi hal ini. maafkan kakak..

kakak tau kamu sudah rasa sangsi atas kehilngan kakak. sebab sebelom tu kakak ada tanya pasal isteri mu. tunggu masa yang sesuai dulu sebab adikku sorang yang panas baran. hanya aku sahaja yang mampu handle baran dia..

aku lakukan demikian sebab pikirkan kesihatan sorang orang tua yang kami panggil AYAH. okey cukup sedar ini. bukan mintak simpati atau pendapat. cuma sedikit luahan. mngkin ada yang senasib tq min..wslm…

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top