Dipendekkan cerita bila isteri pertama dapat tahu hubungan kami terus sahaja dia meng4m0k

Hi smua. saya merupakan isteri kedua kepada seorang lelaki yang bekerjaya dan gaji RM9 ke 10K sebulan dan saya sendiri pun seorg doctor yabg bergaji 6K sebulan.

Kisahnya Kami terpaksa berkahwin senyap2 selepas saya sendiri pergi berjumpa dengan isteri pertama meminta izin untuk berkahwin namun dia tidak setuju lagipun masa tu saya sudah hamilkan anak suami jadi penyelesaian nya adalah pernikahan.

Niat saya hanyalah untuk membantu membahagiakan suami kerana sudah lama isteri tua suami tidak menjaga kebajikan suami walaupun tidak berkerja dan tidak menjaga penampilan sedangkan depan mata sendiri suami ada tunjuk resit2 modal untuk segala gym and slimming world yang suami register tetapi isterinya itu malas nak pergi lagikan untuk bersenam.

Kami dah berkahwin hampir setahun lebih.
Dipendekkan cerita apabila isteri pertama dapat tahu hubungan kami dia terus sahaja meng4m0k sangat salahkah saya mengahwini suami saya sedangkan bapak mertua madu saya sendiri

suggestkan untuk menantunya berkahwin lagi sebab mampu dan ingin memberi pengajaran kepada anaknya sndri? Bapak mertua madu saya sangat sporting dan selalu dinner dengan kami berdua dan memberi nasihat2 yang berguna untuk rumahtangga.

Madu saya ni kepala lain sikit, suka melawan, tak reti hormat suami juga seoranng isteri pemalas. Suami selalu mengadu kalau b4tin nya tidak terlayan sampai berbulan2. 

Masalah mula datang bila isteri pertama mula mengoda suami, sejak bermula tahun ni, isteri pertama sudah pandai bergaya, pakai baju cantik2 dan menjaga badan serta sudah pandai bermakup, wangi2 dan ramai puji dia cantik termasuk suami saya. Dan suami juga mula lekat pada isteri pertama.

Seminggu hanya 1 malam sahaja suami datang pada saya itupun hanya sekadar puaskan n4fsu. Selesai segalanya suami terus pergi. Apa perlu saya buat untuk buat suami kekal dengan saya kerana saya dengan anak juga punya hal untuk bersama suami.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top