Masalahnya sekarang kalau dia up status kat sosmed seolah olah saya halang suami dia berjumpa anak anak..

Assalam”admin. Hide my profile saya ya..
Saya ada masalah dengan baru ex saya.
Anak-anak saya rindukan papa deorang..
Tapi bini baru dia tak bagi ex jumpa anak-anak. Ex ada bagitau anak anak saya..Bini dia suruh jauhkan diri dari anak-anak saya.

Anak-anak saya rapat dengan ex saya. Kami dah berpisah 5 tahun,kita jadi kawan baik lepas cerai. Sebelum  bercerai, asyik gaduh ajer..Kami buat keputusan berpisah cara baik. Ex saya dah kawen dengan bini dia dah 14bulan.
Bini dia tak suka anak anak saya..
Anak dia sendiri pun dia tinggalkan pada ex dia.

Masalahnya kalau dia up status kat sosmed seolah olah saya halang suami dia berjumpa anak anak..
Post ayat claim victim la, seolah olah saya tak bagi laki dia jumpa anak anak.
Dah sebulan dia asyik up status dia dengan laki dia stress sebab saya tak bagi jumpa anak anak..

Padahal laki dia nak jumpa anak anak pun sembunyi sembunyi dari dia.. Beli apa apa pun sembunyi dari bini dia.
Siap pesan kat anak-anak jangan bagitau ibu ya, papa beli kfc untuk anak-anak papa.. Nanti papa akan jadi masalah dengan bini papa.  Sebab dia tak bagi jumpa anak-anak saya layan apa anak-anak saya nak.

Tapi 2 bulan lepas anak saya yang umo 10 tahun tu bagitau mak tiri deorang masa cakap phone. Anak saya call papa deorang ,bini dia jawab,,dia budak kan?Suka la bercerita,, dia bagitau papa ada beli kfc kat kami, foodphanda hantar, mama pun makan juga.

Bini dia mengamuk la, call saya marah marah. Dia kata dok merap laki dia, kata saya nak rampas laki dia balik..
Sekarang ni bini dia msg kawan kawan dia dan kawan kawan saya bagitau saya nak rampas laki dia balik. Demi Allah saya taknak pun dan saya tak kacau pun.

Dah dua tahun ex saya block saya semua..
Block masa dok angau dengan dia lagi.. Pagi tadi saya dapat msg dari seseorang,, katanya bekas ipar bini ex saya. Dia bagitau saya, bini ex saya tu ada rekod sakit jiw4. Dia suka berhalusinasi.. Dan ada gila meroyan juga.

Allahualam betul ke tidak. Itu dia punya hal. Cuma saya rasa kesian anak anak saya rindu papa deorang. Semua dia block anak-anak saya. Sebelum ni boleh juga anak anak call. Tolong bagi kata kata nasihat pada bini ex saya. Sebab dia ada ajer dalam group KRT ni.. Selalu tengok dia komen Terima kasih admin.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top