Masalahnya perasaan awak semua bila dapat tahu yang dia belikan barang kemas untuk cucu kesayangan dia sahaja

Assalamualaikum admin. tolong hide profile saya ye. saya nk mntk pendapat semua.  saya ada 3 orang anak lelaki. saya duduk jauh dari rumah mertua saya. balik pon sekali sekala atas faktor suami saya kerja  & masalah kewangan yang tak mngizinkan untuk  balik selalu.
Masalahnya bila saya da balik sana saya sedih sangat2 tengok layanan mertua saya pade anak saya.

Masalahnya perasaan awak semua bila dapat tahu yang dia belikan barang kemas untuk cucu kesayangan dia sahaja? Tapi bila fikir balik tak ape lah tu rezeki dia kan.  tapi saya rase sedih bila ayah dia macam sengaja cakap yang nenek dia belikan barang kemas untok anak dia depan saya.

bila ada apa2 masalah dia selalu panggil suami saya.  saya tak kesah pon sebab tu memang Tanggunjawab suami saya dekat mak dia. bila saya kat rumah mertua saya sgt2 stress. malam2 msty nangis tngok muka anak2 saya. Anak2 saya main mainan pun kena dalam bilik cucu kesayangan dia. 

tak boleh bawak kluar mainan tu. lepastu bila anak saya main mainan tu, dia panggil anak saya untuk pulangkan balik mainan tu. cucu kesayangan dia mengadu dengan dia. ya Allah saya stress sangat. kadang saya rase saya macam org luar kt rumah tu..

memang saya akui anak2 saya ni hyper active tapi anak2 saya tak pernah pukul2 anak orang. ade sekali tu saya nampak cucu kesayangan tu pvkul2 nenek dia. nenek dia boleh cakap dia ni memang gurau kasar dalam nada ketawa. saya harap awak semua boleh bagi Komen positif pade saya. jangan kecam2 ye…

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top