Nak dijadikan cerita suami pernah kantoi dengan bini orang satu tempat kerja siap Bersayang2 kis nak bekepit

Hi. Thank you min tolong siarkan kisah aa. Aa dh kawin 6thn.anak 2.saya dh resign utk jga anak, hsband dapat kerja yang gaji sgt tinggi dan takde masalah dr segi kewangan.

Tapi sejak jd housewife saya tak bahagia. Sejak pendemik hsband wfh. Time kerja die keluar bilik maksn sambil tengok fon, layan anak jap, then baring jap kt blik, sambung kerja smpai petang. Petang  abes kerja masuk tdo or main phone.

Tgal la saya terkontang kanting bagaikan tunggul. Nak dijadikan cerita suami pernah kantoi dengan bini orang satu tempat kerja siap Bersayang2 kis nak bekepit. Perempuan tu yang start dulu jd rapat.

Sungguh takda maruah perempuan tu!  Saya contact perempuan tu sndri dan cerita semua pd hsband perempuan tu. puas hati. Dedua lesson learned! Bini oang tu yang melebih apa yang saya tgok.

Tapi saya rasa perempuan tu dèndam dengan saya. saya dapat rasa. Ni saya sabar tak report pada HR. Dioang dah tak contact. Sekarang hsband banyak luang masa main games.

Sama jugak saya bagaikan tunggul yang mereput! Hati saya tak bahagia. Langsung! Sejak kejadian. Hari2 saya teringat. Saya nak tanyak pendapat, perlu ke saya kerja semula.

Ttapi lagi ligat la hsband msg perempuan lain. In case sekali lagi kejadian ni jadi, saya nak Buat report dan saman atas gangguan pihak ketiga di mahkamah! Boleh kan?

Sebab saya tak boleh nak hidup dengan lelaki yang khianat isteri nya sendiri. Ada tak yang ada experience, lelaki msg2 perempuan lain dan die insaf terus tak buat lagi lepas tu. Or bak kata pepatah sekali lelaki curang, akan jd lagi lepasni.

kalau saya bepisah, saya kerja, anak2 bwh jagaan saya kan? Bantu saya. Hati saya kosong. Tiap malam menangis. Saya tak seceria dulu lagi. Sebelum kawin cantik. Selepas kawin tak mampu nak tersenyum dah.

Selalu makan hati.  Patutnya mlm2 luangkn la masa dgn saya, tapi sibuk dgn games live borak dengan kwn, bola, movie, hp bejaga mlm2..Saya terlalu pendam perasaan sorang2. Tolong saya.

3 thoughts on “Nak dijadikan cerita suami pernah kantoi dengan bini orang satu tempat kerja siap Bersayang2 kis nak bekepit”

  1. Hello! Do you know if they make any plugins to assist with Search Engine Optimization? I’m trying
    to get my website to rank for some targeted keywords but I’m not seeing
    very good results. If you know of any please share. Thank you!

    You can read similar art here: Link Building

  2. Howdy! Do you know if they make any plugins to help with Search Engine Optimization? I’m trying to get my website
    to rank for some targeted keywords but I’m not seeing very good results.

    If you know of any please share. Cheers! You can read similar art here: GSA List

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top