Paling menyedihkan bila dia tak ada duit sanggup gadai barang kemas saya hanya semata2 untuk pergi memancing

Assalamualaikum admin. Saya nak meluah perasaan sikit pasal suami saya dan kawan suami saya betul2 buat saya hilang sabar.. suami saya ni KAKI MANCING TEGAR kadang tu tak reti balik rumah dah min macam tak ada rumah dah. 2 3hari baru balik min.

Kawan2 dia jenis suka megajak kesana kesini dia jenis ikut aje ape kawan dia suruh min. kadang saya ada jugak cakap sesekali tak payah lah mancing kita keluar anak beranakkan seronok kesian dekat anak asik tannye mana ayhnye… Boleh pulak kawan dia cakap dekat saya macam ni..

ALAH  B1D1N TU BUKAN PERGI MANA PUN G MANCING AJE BUKAN M4IN PEREMPU4N  ITU PUN NAK KECOH KALAU TAK MANCING KANG CARI PEREMPU4N K0 MARAH PULAK..ayat kawan dia tu betul2 menyakitkan hati saya aje lah min bukan masalah ada prmpn lain ke tak ni masalah tanggungjwpn tak ada min.

Paling menyedihkan bila dia tak ada duit sanggup gadai barang kemas saya hanya semata2 untuk pergi memancing lepas tu kawan dia pulak jenis suka dtg rumah cari suami saya bila saya cakap suami tak ada boleh pulak kawan suami cakap jadi bini dok rumah tapi tak tahu laki pergi mana. btl lah saya…saya bukan duduk rumah goy4ng k4ki.

habis dah memang jenis laki saya pergi mana2 tak reti nak cakap ape tah lagi wasap tau call… Klu kawan bukan main lagi laju buat ape g mana semua nak bagi tahu kawan..dengan bini aduhaiii sabo aje lah aku ni min..

anak saya pulakk 2org aje kecik lagi min
11 thn dengan 9thn dua2 perempuan hari2 meregek dok tannye ayhnye mana sampai tak tahu nak cakap ape dah min…tolonglah jadi ayh dan suami yang ada persaan sikit tok anak bini takut nanti dekat akhrit dipersoalkan mana tanggungjwp awak.

saya cakap macam ni sebab saya sayag sangat2 dekat suami saya terlalu banyak suami saya berubah semenjak brkawan dengan kawan2 baru dia ni..sebelum ni tak ada pun macam ni.

Tiap kali nak berbincang mesti dia sebok kawan call lah kawan wasaplah smpi tak ada masa nk dengar masalah saya… Saya jadi tak kenal sape suami saya yg sekarang…

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top