Apa lagi, Masa suami saya yang tengah kencing kat sinki tu terus belari2 lepastu air kencingnya bertaburan kat lantai dapur sampai ke bilik tidur kami

Assalammualaikum admin. Ni saya pinjam fb kawan saya. Hide namanya ya min. Saya nak mengadu sikit pasal suami saya yang ada tabiat pelik. Jenuh saya nasihat tapi tak jalan min. Tabiat pelik suami ialah suami suka kencing dalam sinki. Suami saya ni tinggi dan dia tak perlu panjat sinki tu pun untuk kencing. Dia just berdiri je dah boleh kencing.

Banyak kali saya terserempak dia kencing dalam sinki dan memang on the spot dia dapat maki ar. Berjuta kali dia janji taknak buat lagi tapi dia buat jugak. Apalah nasib dapat laki keturunan mahkluk asing. Kadang2 tu saya rasa nak inform hal ni pada mentua je, biar diorang tahu perangai anak diorang. Tapi bila pikir2 balik, nanti mengaibkan suami pulak.

Ada sekali tu kul 3 pagi dia bangun dan pi kencing kat sinki lagi. Dia tak buka lampu dapur. Kat sinki tu ada tingkap dan tingkap tu menghadap halaman belakang rumah. Tengah sedap2 encik suami kencing tu dia nampak kat halaman belakang ada cik ponti tengah mencangkung atas pagar tembok dan paling mengejutkan cik ponti tu tengah kencing sambil senyum menyeringai pada suami. Muka cik ponti tu buruk/pecah dan matanya warna merah saga.

Apa lagi, Masa suami saya yang tengah kencing kat sinki tu terus belari2 lepastu air kencingnya bertaburan kat lantai dapur sampai ke bilik tidur kami. Dalam bilik pulak dia still kencing atas muka saya sebab terlalu takut dan kencingnya masih belum habis. Saya terpanggil dia vavi, tapi saya jadi kesian sebab tengok muka dia pucat yang teramat sangat dan suara dia tak boleh keluar. Pelik jugak dia boleh belari padahal kalau siapa2 jumpa hantu memang tak boleh gerak kan? 5 hari dia deman panas dan kena pi berubat untuk pulihkan semangat.

Lepas kejadian tu, suami saya dah tak berani kencing kat sinki lagi. Tapi yang saya bengang, harini saya terserempak dia kencing kat sinki sambil buat muka tonyok. Nak tendang dia takut berdosa. Toilet punyalah besar dan cantik. Susah sangat ke nak pi toilet? Apa patut saya buat min?

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top