Ceritanya semasa ketiadaan suami aku baru2 nie telah tidur dengan sorang lelaki padahal aku anggap seperti adik ku sendiri yang aku kenal hampir 4 tahun lebih

Aku tak tahu lah nak mula macam mana kisah aku nie. please admin hide profile saya yea. aku kawen hampir 16 tahun, dikurniakan 8 orang anak, aku hanya bahagia dalam 5 hingga 6 tahun sahaja lepas suami aku diberhenti kan kerja sebab positif g4nja.

Aku ingat suami aku akan ambik pengjaran apa yang terjadi, ternyata tidak. sampai sekarang hanya ddah menjadi teman nya, bermacam2 ddah di cuba Sekarang nie yang terbaru sh4bu. kena benda tu rajin la, apa kerja minta buat di buat kan. hurmmm.

Kerja pulak on off, selama berbelas2 tahun aku yang menanggung kebanyakan keperluan keluarga aku.. keluar masuk lok4p, penj4ra dan pusat macam rumah ke 2 dia, aku pulak bukan isteri yang setia.

semasa ketidakadaan suami aku kalah dengan nfsu aku sendiri. Kalau Ikutkan selama zaman anak d4ra aku, aku cukup jaga cara pergaulan aku dengan lelaki. Tapi aku sendiri pun kadang2 memikir kenapa aku jadi begini?

terlalu ikutkan n4fsu padahal aku sudah berjanji dalam dari aku, tak akan mengulangi kecurangan aku lagi.
Ceritanya semasa ketiadaan suami aku baru2 nie telah tidur dengan sorang lelaki padahal aku anggap seperti adik ku sendiri yang aku kenal hampir 4 tahun lebih.

Aku kalah dengan godaan adik agkat aku nie yang selama nie memang nak aku tidur dengan nya. Entah macam mana, aku bole termakan dengan god4an di malam tu. kami cekin hotel. Pada mulanya hanya nak bersembang2.

di muncul ketika aku perlu kan perhatian dan sentuhan sampai ke hari nie aku sikit pun tak terasa bersalah dengan somi aku. Bagi aku nie lah hukuman untuk suami aku yang abaikan tanggungjawab dia terhadap aku dan anak2. Salah kah aku?

Sebelum berhubung dengan adik agkat aku nie, aku pernah berhubung dengan lelaki lain lagi dan beberapa kali kami terlanjur. Aku bernasib baik sebab aku dah tak bole mengndung lgi sebab kelapan2 anak aku bersalin ceacer.

aku tak tahan dengan desakan n4fsu aku sendiri.. wahai wrga krt please bagi pandangn apa yang harus aku lakukan? somi aku tetap dengan dunia d4dah dia. Tapi n4fkah batin aku memang trbaik, hanya suami aku saja yang dapat pu4skan aku berbanding lelaki lain.

Apa yang harus aku buat? kalau aku masih stay dengan suami aku. hanya dapat puas kan aku. Tapi dari segi tangungjawab memang tak ok. Aku yang bertanggungjawab semua tanggungjawab yang sepatut nya dia pikul. Kalau aku menjanda.

aku akan jadi seperti perempuan murahan. Kalah dengan god4an lelaki di luar sana. Yang kebanyakan hanya mengambil kesempatan. Aku akan cuba yang terbaik

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top