Dan ceritakan bermula pada aku apabila seorang rakan lelaki lama d FB yang telah mempelawakan aku untuk dinner

Assalamualaikum KRT. Terima Kasih admin siarkan..Terima kasih spupu kasi pinjam inbox tanpa banyak soal. Aku sudah berumah tangga, mempunyai 1cahaya mata bermasa suami terdahulu. Suami Sekarang adalah suami baru Ku.

kami sudah 8y mendirikan rumah tangga tanpa ada rezeki dikurniakan chaya mata lagi. Suami aku jenis yg sangat melindungi anak Dan isterinya ini aku bahagia.

Tetapi suamiku ada 1 sifat yg mana dia selalu abaikan batin ku, sebulan hanya 3 atau 4 kali sahaja dia melayanku. mungkin dia stress barangkali di tempat kerjanya. suamiku seorang VIP disini. dengan kerjayanya membuatkan beliau Sangat dikenali di daerah kami.

Dan ceritakan bermula pada aku apabila seorang rakan lelaki lama d FB yang telah mempelawakan aku untuk dinner. Pada mulanya aku menolak tapi hatiku berfikir sebab kawan ok aku turutkan. untuk pengetahuan.

Selama 8 tahun aku tidak pernah melakukan perbuatan begini apatah lagi mahu keluar bersama teman lelaki. Aku akhirnya keluar malam tersebut, pertama kalinya aku bohongi suamiku. Malamtu dia merisik untuk menjadikan aku isterinya.

aku hanya membisu. sedangkn dia tahu aku masih mempunyai suami. Aku mempelawa dia datang kerumahku disaat suami ku tiada dirumah kami bagaikan pengantin baru yg melayarkan bahtera cinta. Saling melepaskan nfsu yang menguasai.

untuk pengetahuan semua, suami Ku jarang menunaikan nafkah battinku kerana terlalu penat dengan kerjanya menyebabkan aku terasa selalu dipinggirkan. Sekarang aku nak minta putuskan hubungan aku brsama kekasih gelapku INI.

Sudan berapa Kali aku minta putus, tetapii kekasihku tak mahu aku dan aku juga sayang padanya. tapi apa boleh aku buat. aku sayang suami aku juga, aku cinta suami aku, dia yang terbaik yang aku ada.

wahai suami2 diluar Sana,hargailah isterimu didepan Mata yamg menunggu mu saat kamu pulang, jangan jadi sperti aku, kerana leka sisuami menyebkan derhakanya si isteri.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top