Masalahnya baru2 ni nampak suami pakai costume h4ntu siap sewa lagi dan memang nampak sangat dia menipu

Salam. tolong hide fb Saya. suami Saya sering keluar lepas magrib hingga lewat malam. Bila ditanya diakan marah dan melenting. Dia ego, suka maki hamun, tak boleh ditegur.

Saya tak tau apa dia buat diluar sampaikan anak perempuan Saya ikot perangai dia suka keluar balik lewat.

Saya bagitau suami tak perlu keluar setiap hari sampai lewat malam sebab perangai seorang bapa akan mempengaruhi anak perempuan kita tapi dia marah dan hempas sejadah.

Dia kata sambil marah2. “si4l betullah Duk dalam umah ni.” tak tau apa yang merasuk dia. Perwatakan dia sangat berbeza ditempat kerja.

Dia suka melawak semua berani dan happy go lucky siap boleh gurau senda tapi kat rumah mcm sy4itan kena rasuk. dia juga berlakon tak de duit.

sampaikan saya minta nasi lemak sebungkus kena maki. Masalahnya baru2 ni nampak suami pakai costume h4ntu siap sewa lagi dan memang nampak sangat dia menipu. kalau cakap Ade orang lain tu tak pastilah.

Dia kalau ckp Ngan saya mesti di marah2. Kalau di fikir malas nak bercerai tahun ni masing2 dh 47 tahun.. tapi perangai suami makin melampau.

dia tau saya penyabar, Saya pon mcm lali di panggil B0D0/B4NGK4I/B4NG4NG/S14L. SAYA selalu maafkan dia Saya pon dh pisah tempat Tidor dengan dia sebab dia Ade penyakit kelamin gatal, 2 kawasan sulit lagi lah saya dalam dilema mintak jauh lah Dr penyakit sifilis.

suami Saya umur 48 tahun. sekarang dia seolah berlagak mcm muda, muka tak hensem pon kepala bot4k perut b0ncit. tapi lagaknye mengalahkan edika Yusuf yang hensem.

suka keluar pukul 8 malam dan pulang ke rumah pukul 3 pg. bila call dia MEMANG tak jawab .wasap pon dia tak jawabpernah Saya call dia 100 kali tapi dia putuskan Abby nampak nama Saya yang call.

dia terkenal dengan sikap yang baik dikalangan kawan2 &ahli keluarga. tapi dengan Saya dianggap musuh sampaikan anak bile Saya rapat dengan anak² dia kata ikot lah mak kamu tu.

Saya pelik dia seolah benci dengan saya. kadang saya mengisi, tapi bila Saya fikir2 buat pe nanges pasal dia. Smpai sekarang dia buat selamba dan berahsiaharap Allah bg dia b4l4 kalau dia terus buat dosa.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top