kalau gaduh besar dia mesti berkurung dalam bilik siap bawa stock makanan sampai habis dia angkut yang dalam peti meggi2 susu milo semua angkut bawa masuk bilik

Assalamualaikun admin, saya ade baca post dekat krt pasal bini brother tu ade masalah mental bpd. Cerita tu macam kena dengan saya juga cuma beza dia saya tak pasti samade dia ade bpd ke abc ke tak pdc. Kelakuan dia sama macam bini brother tu tapi dia lagi ekstrem. Cemburu dia melebih2. Saya pandang perempuan lain dia cakap saya penggatal. Dah tu takkan nak jalan tutup mata. Saya tengok eina azman iklan maggi, saya cakap dia buat rambut macm tu mesti sksi.

Dia cakap saya ade hati dengan eina azman tu Diabmengamok2 baling2 barang lari2 keluar rumah pakai baju tido malu la kat guard dah kenal muka kami malam2 je mesti muka kami ni je berkejar-kejaran tarik2 tolak2 angkut2. kalau gaduh besar dia mesti berkurung dalam bilik siap bawa stock makanan sampai habis dia angkut yang dalam peti meggi2 susu milo semua angkut bawa masuk bilik.. siap bawa induction cooker konon dah benci sangat la tu. sampai saya kena panjat tingkap dari nak masuk bilik dia takut dia buat bukan.

Masa PKP lagi la menjadi2. gaduh je kurung dalam bilik sampai berhari2 takde orang layan saya. Saya pon download la michat. Saje la usik2 pon dan, yela dah dia tak suka saya tengok perempuan lain saya tengok la pon dan. niat takde la sampai nk ke arah songsang. cuma nak usik2 nakal2. dah dia pon berkurung dalam bilik. nk jadi cerita dia buka pulak fon saya nampak michat tu. dia pukul saya habis calar2 badan saya kena cakar.. dia cakap saya g@y tak guna bon tot lobos dah taknk saya.

Masa lockdown tu juga saya buat surat polis balik kampung saya. Saya memang plan nak lepaskan dia dah sebb tengh marah.. Saya nak bagi pengajaran dekat dia. Kalau dia sayang saya cari la saya dekat kampung ni bole la saya maafkan dia.Tapi la ni takde pulak dia dtg cari saya. Saya ni tekanan la rasa tak sanggup lagi nk pisah dgn dia tapi kenapa dia tak datang sini cari saya., takkan la saya yang kena pujuk dia , dia yang pukul saya.

Biasanya mesti dia minta maaf balik lepas dpt 2 round. Tapi saya tak bole terima dia pukul saya memang saya kena ajar dia. Seminggu lepas saya lari dia ade post status wassap gambar tangan kelar drah2 tapi saya tahu tu gmbr google sebab gmbr tu sama macam tahun lepas punya. saya tunggu je dia minta maaf dengan saya sampai sekarang dia tak databg2.. ke saya yang ade bpd.. saya dalam dilema…

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top