Kisahnya kadang2 saya teringin sangat saya cakap pada dia nanti kalau ada duit saya teringin nak makan ikan bakar kat kedai boleh?

min tolong hide profile saya. Nak tanya pendapat. suami saya seorang yang pelik. Saya rindukan kasih sayang seorang suami. suami saya tak ade nak cium2, peluk2, begurau senda, borak2 sebelum tido apatah lagi nak bersama.

Kadang2 sebulan, dua tak bersama. dia ibarat cuma anggap saya tukang jaga kepada anak2 je. Nafkah bulanan saya tak pernah hulur selama 11 tahun berkahwin walaupun saya mintak nak beli jamu ke pakaian dalam ke.

Kisahnya kadang2 saya teringin sangat saya cakap pada dia nanti kalau ada duit saya teringin nak makan ikan bakar kat kedai boleh? percaya tak min apa2 makanan yang saya mintak tak pernah nya dapat walaupun masa ngandung.

Sedih sangat, kalau time tak ade duit dia akan cakap ok nanti gaji.. tapi kalau ada duit dia sayap2 je dari saya. Walupun dapat duit bsh ke apa ke semua dia sapu. Tak ade pun bahagian saya. Dan dia tak denya nak bawak saya dan anak2 keluar jalan2 apatah lagi pergi becuti.

Saya cakap kat dia saya penat dok rumah tekurung macam ni benak. Dia buat taktau je. Dulu saya bekerja dan saya bincang dulu dengan dia sebelum berhenti kalau saya tak kerje saya nak macamni macamni.

Saya ingtkan bila saya berhenti kerje dia akan hulur nfkah kat saya, luangkan masa hari ahad sama2 jalan2 ke keluar makan ke. rupanya nan hado. Lagi satu dia tak prnah jujur dengan saya. saya pun tak tau kenapa.

Dari sekecik2 perkara sampai besar2 perkara. Contoh, dia cakap dia keluar beli topup padahal dia pergi bank.. dia keluar pergi kerja padahal dia balik kampung.. emmm entah la min.. sejujurnya saya tawar hati dengan suami saya.. tapi saya kesiankan anak2 yang rapat dengan ayah mereka .

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top