Korang semua bayangkan min bila masuk je gaji aku kena bg die semua kalau tidak kami akan gadoh

Assalamualaikum dan selamat ptg min..Aku terpaksa luah gak sbb aku dh penat..Dan aku dh terlalu tekanan..Mohon min sorok profile ye..Aku berkahwin baru lg dlm 7 bulan,isteri aku umur atas dr aku..Sdgkan aku baru 30 an..
Isteri aku suke sangat2 kawal aku min,bab duit bab lepak atau macam2..Kami selalu gadoh psl duit je..Isteri aku seorang yang bljr tinggi,gaji pom ok lg dr aku.

Korang semua bayangkan min  bila masuk je gaji aku kena bg die semua kalau tidak kami akan gadoh, so yang selalu ade adalah 0 sen..Bab belanja mmg die kasi,rokok pom die belikan..Tapi die pegang semua duit2 laa,so apa yang aku nak buat jd terhad.

Nak tlg family dan adik2 pom jd susah min..Bab cemburu pulak tahap cemburu kaw2..Die siap buang sim kad lame aku lg,sbb apa sbb ade no pompuan..Padahal no2 pompuan adalah kwn2 sekolah dulu,dan sedara mara sahaja..Tapi nie bkn point sbnr yang aku nak luahkan..

Sumpah aku dh stress sangat2 dh skrg nie,die kawal macam2..Kaw2 die kawal skrg nie,aku prnh luah kdg2 aku nak lepak gak walaupun seminggu sekali..Tapi ini tak kan dapat min,bagai nak mental dh aku nie..Kemana sahaja aku g,aku wajib bg live location..Giler tak stress min,die macam tak caye pd aku..Sdgkan aku nie suami die.

Aku syangkan die min,aku dh puas tegur baik2..kasar pom dh tegur gak tapi tak jalan..Aku dh tak tau nak buat macam mana dh min,aku dh buntu dh..
Kdg2 atas kawalan yang die buat nie,aku rase memberont4k..Aku rase nak cur4ng btl2,aku rase nak ajar die btl2..

Tapi aku tak sampai hati sbb aku mudah kesian..Aku dh ckp baik2 dh min,bg laa duit gak berlaku apa2 susah..Tapi jawapan die menganjing je laa min..
Aku dh tahap g duduk depan mahkamah,nak failkan perceraian sbb aku dh btl2 stress..

Aku nngis sorang2 situ min..Aku dh tak tau macam mana lg nak tunjuk aku syang die..Aku setia pd die sorang je,aku dh tak tau dh min..Selalu aku ckp jgn samakan aku dgn laki2 yang prnh die kenali dulu..Aku adalah suami,aku dh malu dh min.

Ye aku manusia min,kdg2 aku stress aku terpekik2 min..Die diam sekejap lepas tuh jadi balik..Apa perlu aku lakukan min..Kdg2 aku rase wife aku nie jenis syiko..Yang paling sedih min,die dh malukan aku depan orang ramai..Dekat kedai makan pulak tuh

Allah je tau macam mana perasaan aku sbnrnya..Aku syangkan isteri aku sangat2 min..Nak sangat tgk die brubah..Tapi macam tak jalan min,apa perlu aku lakukan min..Nak bawa isteri ke hospital untuk check jika2 die ade masalah mental tapi die tak nak..So apa perlu aku lakukan

4 thoughts on “Korang semua bayangkan min bila masuk je gaji aku kena bg die semua kalau tidak kami akan gadoh”

  1. Howdy! Do you know if they make any plugins to help with Search Engine Optimization? I’m trying to get my blog to rank for some targeted keywords but I’m
    not seeing very good success. If you know of any please
    share. Many thanks! You can read similar text here: Najlepszy sklep

  2. Hello there! Do you know if they make any plugins to assist with Search Engine
    Optimization? I’m trying to get my site to rank for some targeted
    keywords but I’m not seeing very good gains.
    If you know of any please share. Thank you! You can read similar article
    here: Auto Approve List

  3. Hi! Do you know if they make any plugins to help with Search Engine Optimization? I’m trying to get my website to rank
    for some targeted keywords but I’m not seeing very good results.
    If you know of any please share. Thank you! You can read similar
    article here: Backlink Portfolio

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top