Masalahnya berapa bulan ni ex bf aku kontrol hidup aku sampaikan tak bagi aku jumpa dengan suami aku

salam min tlg post, hide status. aku ni mnikah sebab family. Depa tak restu hbngn aku dengan boy aku dahulu so walaupun aku dah mnikah aku k0ntek lagi dengan ex aku dan kami juga melakukan hubungan terlarang di belakang suami aku

Masalahnya berapa bulan ni ex bf aku kontrol hidup aku sampaikan tak bagi aku jumpa dengan suami aku. bagi huru hara hidup aku dengan family laki dan family aku.. layan dia je boleh tapi tak boleh layan spa2..

sekarang aku tau yang dia dah ad pppuan lain .. aku ni smpai plan nak bcerai dengan laki aku sebab nak hidup dengan dia .. last2  sehari tu kntoi dia ad nombo lain dn vc sampai sejam. dia bgtau mak dia pkai fon kol makcik2 dia. hati aku memang sakit .

sesakitnya. taktau aku nak kata macam mna.. brapa hari lpas dia kata aku pnipu sebab tak cerai lagi dn mgkin tak akan bcerai dan dia takmau aku dah. Dah la aku bgduh dengan fam laki lpas tu gduh dengan suami aku sebab dia . boleh dia kata macam tu.

hampa rsa aku patut buat ap.. ya memang la aku ni bini orang tp aku ni mnikah bukan dengan orang yang aku cinta. bcinta dh 5taun tp family aku tak restu. dh la hari2 plk aku akn hdap muka dia sebab rumah dia dengan rumah aku tak jauh.

aku dengan laki aku pjj sebab laki aku kerja jb dan aku di seremban .. kami sma2 ad kerjaya sndiri.. nak transfer agak susah skit sebab aku ni baru lagi kerja..

buntu aku nak berfikir.. ka ni blasan aku sebab mnikah dengan orang lain .. tapi hati aku takdak kat laki aku walaupun dia baik. tu jee.. tq min

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *