Masalahnya setiap malam saya mimpi pasal ex saya sehinggakan seminggu yang lepas ex saya kahwin saya nangis

assalamualaikum min, saya takthu nak luah perasaan dekat sape, saya bercinta hampir 10tahun, dalam bercinta tu biasala dlu, ada gaduh ada baik. ada break ada getback, satu kali tu kami gaduh. dan kami break, masa tu saya dh takpikir panjang.

Saya nak cri orang lain, biar saya tak ingat dh dekat dia, saya pun jumpa sorang laki ni, saya ajak laki ni kahwin, beberapa bulan saya pun kahwin.

Saya ingtkan bila dh ada suami, saya boleh lupakan ex saya, tapi dia selalu hadir dalam mimpi saya, kami lost contact 3tahun dh..saya rindu dia..tapi saya sdh bersuami.

Saya kesian dekat suami saya. dalam masa yang sama saya teringat dekat ex saya.
Masalahnya setiap malam saya mimpi pasal ex saya sehinggakan seminggu yang lepas ex saya kahwin saya nangis. saya takboleh buat kerja.

saya takboleh makan. apa saya nak buat. Saya cuba contact kawan ex saya. kawan dia kata “sama la dia pun rindu kau. Dia pernah mengadu dekat aku, kau satu2 nya dalam hidup dia, dia takboleh makan takboleh buat kerja bila tahu kau kahwin”,

10 tahun tu lama, mcm2 dh kenangan saya dan dia, saya selalu doa biar saya lupa ingatan semua pasal dia. Saya cuba untuk move on. Saya cuba untuk kuat walau itu terlalu pedih untuk saya ..saya cuba lawan diri saya untuk move on andai dia baca ni. dia akan tahu siapa saya.

assalamualaikum min, saya takthu nak luah perasaan dekat sape, saya bercinta hampir 10tahun, dalam bercinta tu biasala dlu, ada gaduh ada baik. ada break ada getback, satu kali tu kami gaduh. dan kami break, masa tu saya dh takpikir panjang.

Saya nak cri orang lain, biar saya tak ingat dh dekat dia, saya pun jumpa sorang laki ni, saya ajak laki ni kahwin, beberapa bulan saya pun kahwin.

Saya ingtkan bila dh ada suami, saya boleh lupakan ex saya, tapi dia selalu hadir dalam mimpi saya, kami lost contact 3tahun dh..saya rindu dia..tapi saya sdh bersuami.

Saya kesian dekat suami saya. dalam masa yang sama saya teringat dekat ex saya.
Masalahnya setiap malam saya mimpi pasal ex saya sehinggakan seminggu yang lepas ex saya kahwin saya nangis. saya takboleh buat kerja.

saya takboleh makan. apa saya nak buat. Saya cuba contact kawan ex saya. kawan dia kata “sama la dia pun rindu kau. Dia pernah mengadu dekat aku, kau satu2 nya dalam hidup dia, dia takboleh makan takboleh buat kerja bila tahu kau kahwin”,

10 tahun tu lama, mcm2 dh kenangan saya dan dia, saya selalu doa biar saya lupa ingatan semua pasal dia. Saya cuba untuk move on. Saya cuba untuk kuat walau itu terlalu pedih untuk saya ..saya cuba lawan diri saya untuk move on andai dia baca ni. dia akan tahu siapa saya.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *