Nak di pendekkan cerita selepas berberapa bulan kami jalani hidup berumah tangga saya macam rasa curiga dengan my wife

Salam warga KRT. harap min hide profile saya. Saya nak kongsi kisah saya, saya nak pendapat korang tentang kisah saya ni. Saya dari sabah, saya ada kenal seorang pmpuan ni dalam fb , orangnya comel, cute. Saya suka tegok dia, masa mula2 kenal tu, saya awak je pnggilan kami, kadang2 akak adek. dalam masa 3 hari je saya kenal dia, saya da macam kenal bertahun, semua benda nak cakap, tak ade rasa segan. Masa saya nak datang kL untuk kali pertama jumpa my wife ni. saya rasa malu2 juga nak jmpa my wife ni. Tapi perasaan nak jumpa tu berkobar kobar dalam hati.

Masa my wife ni nak jemput saya kat KLIA, my wife gelakkn saya masa tu, saya rasa malu juga tapi saya rasa hepi masa tu dapat jmpa my wife ni. Nak di pendekkan cerita selepas berberapa bulan kami jalani hidup berumah tangga saya macam rasa curiga dengan my wife. saya selalu fikir dia ada lelaki lain di belakang saya. saya sering check fon my wife tapi tak de dapat bukti apa2. saya suka tuduh my wife curang di belakang saya. Sekarang hati my wife tak macam dulu da. dulu dia orangnya pnyabar dan mngalah klau gaduh tapi sekarang sikap dia berubah,xcepat stresss. Saya jdi serba salah dengan perubahan dia sekarang.

Jjujur saya cakap saya mnyesal dengan smua ni, selama ni saya tak sedar terlalu banyak membuat my wife sakit hati. sekarang hubungan kami tak macam dulu da. Berberapa hari ni kami tak contact, sepatutnya sabtu sebelom ni kami ada janji nak tengok wayang ,karok. Tapi kenapa kenapa saya skali lagi mmbuat dia sakit hati. maafkan abang sayang.. mohon pndangan anda sekalian ,apa yang harus saya buat sekarang. Jujur saya cakap saya sayangkn my wife. saya rasa sunyi tnpa dia. biarpun umur kami jauh beza, saya nak berterus terang, saya tak bole tipu hati saya, saya ikhlas sayagkan dia.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top