Paling menyedihkan bekas suami saya menuduh saya cur4ng dan mendapat penyakit daripada hasil kecur4ngan

Assalamualaikum admin mohon hide kan. Saya tertarik dengan cerita kaum wanita memaafkan suaminye yg pernah terl4njur dengan alasan anak masih kecil dan masih sayangkan suami, adakah kamu yakin dengan keputusan kamu itu?

Saya tergerak hati untuk berkongsi kisah hidup saya, mungkin jalan cerita ni panjang tapi bacalah sampai habis kerana saya ingin kongsikan cerita pasal ‘H1V’… saya mempunyai 2orang anak, kakak berumur 6tahun, arwah adik(lelaki) pula berumur 11bulan.

Akhirya saya telah bercerai dengan suami selepas anak lelaki saya meningg4l kerana penyakit yg bekas suami saya share kepada kami. Kisahnya sebelum kami berpisah bekas suami saya kantoi berz¡n4 dengan perempuan lain ketika anak lelaki saya baru berumur 4bulan.

Saya maafkan perbuatan suami saya dengan alasan paling bdo seperti wanita Di luar sane iaitu alasan anak masih kecil dan masih sayangkan suami. Suami saya berjanji takkan mengulangi nye lagi dan saya percaya dengan janjinya. 

Kehidupan saya lepas itu okay je sehinggalah ank lelaki baru masuk 6bulan baru ujian datang kepada saya, badan anak berkvdis dan saya menghantar nye ke clinic tapi doctor kate mungkin sebab ruam dan ank garu sehingga menjadi kvdis.

Tapi lame kelamaan kvdis itu bern4n4h dan berb4u, ank saya demam panas dan cirit birit yg teruk, saya bawak ke hospital dan doctor mengesahkan ank saya ade H1V, hanya Allah saja tahu perasaan saya mase tu.

Saya pun check diri saya AND YESSS saya pun DAPAT!!! doctor beritahu, ank saya dapat penyakit dari saya melalui susu badan yg saya bagi.

Paling menyedihkan bekas suami saya menuduh saya cur4ng dan mendapat penyakit daripada hasil kecur4ngan, bekas suami amat marah kerana dia pun dapat penyakit itu tapi alhamdulillah ank perempuan saya tidak ade penyakit itu.

Hari terus berlalu dan akhirnye ank lelaki saya meninggal ketika 8bulan, ketika selesai pengebumian ank lelaki saya, bekas suami menangis nangis dan meminta ampun kepada arwah ank lelaki, dia cakap ‘maaf kan papa, semua salah papa, kalau lah papa tak berz¡n4 ank papa akan hidup lame’.

Selepas kami pulang ke rumah, saya bertanye kepada bekas suami adakah dia berz¡n4 lagi dengan perempuan itu… Bekas suami mengaku yg dia still berz¡n4 dengan perempuan tu dan dapat penyakit dari perempuan itu.

Saya pergi ke mahkamah untuk tuntut cerai dan akhirnye kami berpisah. Sudah 3bulan arwah ank lelaki saya meninggalkan saya dan bekas suami tidak habis2 ajak berbaik dan ingin bersama sama saya hingga dia pergi selamanye. Saya takkan sesekali kembali kepada penyebab kem4tian ank saya.

Ank perempuan saya, saya serahkan kepada kakak saya kerana takut dia dijangkiti dari saya nanti… Andai boleh putar masa, saya takkan maaf kan bekas suami dan tinggal kan dia mesti ank saya masih hidup.

Bekas suami berz¡n4 dengan orang yg same dan mengaku dia dapat penyakit tu Selepas Dia buat perangai kali kedua… Maaf kan mama wahai ank2 mama disebabkan ALASAN MAMA MASIH SAYANGKAN PAPA DAN ANAK MASIH KECIL LAH, MAMA HILANG ANK2 MAMA.

buat kaum wanita fikir lah masak2 sebelum menerima suami mu yg pernah berz¡n4, dan Jangan guna kan alasan masih sayangkan suami dan ank masih kecil lagi kalau tak nak jadi seperti saya

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top