Untuk pengetahuan dari awal aku menginj4kkan kaki ke rumah itu Aku jugalah yang menjemput & menghantar adik adiknya kalau dekat takpe ini nak 20km

selamat petang warga krt sekalian, Sebelum itu mohon kepada admin untuk hide profile aku. Aku just nak minta pendapat kepada semua, sebelum itu saya pun baru berkahwin 3bulan lepas.

Alhamdulillah, Tapi yang membuatkan ku terkadang rasa sakit apabila aku sahaja yang membeli barang rumah,Isteri aku masih ada ibu ayah & adik kecil. Ibu ayahnya berkerja ada duit ,besar gaji nak dibandingkan dengan aku kerja sekuriti,

tapi akulah yang selalu membeli barangan dapur. Untuk pengetahuan darilah awal aku menginj4kkan kaki ke rumah itu kadang aku stress yang teramat.

Aku jugalah yang menjemput & menghantar adik adiknya kalau dekat takpe ini nak 20km. so sekarang aku pun tidak tahu lagi harus bagaimana,yang aku alami mungkin tanggapan kamu biasa sahaja tapi bagi aku sangatlah tertekan,terkadang aku membeli lauk &barang dapur tak sampai sehari dah habis.

dah taktahu kat siapa nak meluah, nak luah dekat isteri tapi keluarganya, nak luah dekat member tapi takut buka dan aku mengambil keputusan untuk luahkan segala ke krt.

Apa perlu aku buat ??adakah aku patut berdiam ke?? sebenarnya aku letih tersangat letih. tolong beri pendapt kpadaku. ye aku faham, kawin dengan keluarganya sekali tetapi berpada padalah.

aku gaji tak besar.. mungkin bagi anda perkara biasa tapi bagi aku amat mentertekankan. aku bukan kedekut tapi kalau dah hari-hari? harini beli barang dapur harga 50 bsok dah habis. tterima kasih admin..

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top