Pernah sekali saya cakap dengan dia duit belanja habis terus mengamuk sampai dia baling kerusi cakap saya boros dia ingat ini zaman 60an rm50 boleh beli 1troli

Hi min please hide profil saya. Saya ibu surirumah mempunyai 2 orang anak, saya rasa tak bahagia dengan suami. Saya rasa dah nak dekat sebulan lebih tak keluar jenjalan dengan dia, Dia asyik kerja tak ada cuti, kadang 2 hari tak pulang kena ot ganti orang yang tak turun kerja, kalau pulang pukul 5 pun dia penat biarpun kerja langsung tak ada, saya ajak kluar pun alasan penat mengantuk lah, dia ni kalau dapat cuti pun mesti nak tidur, tak pernah nak bawa kami jalan2.

Kalau saya paksa dia ikut jalan, sepanjang jalan dia asik baran je, kalau tak baran menjeling tengok muka saya, saya sendri je keluar dengan anak2 kalau saya bosan duduk rumah, tapi tulah saya rasa keseorangan, ada suami macam takda suami, kadang duit pun berkira, cukup ke rm700 sebulan dia beri ke saya untuk beli barang basah, kering, sekali duit minyak kereta saya selalu hantar anak sekolah, dengan duit belanja tu juga la buat dia bekal pergi kerja rm20 sehari

Duit yang dia save tak boleh kacau, kalau kacau memang mengamuk gila dia, saya cuba cari duit sampingan dengan menjual produk (dropship) tapi itulah sendu. Pernah sekali saya cakap dengan dia duit belanja habis terus mengamuk sampai dia baling kerusi cakap saya boros dia ingat ini zaman 60an rm50 boleh beli 1troli barang dapur sakit hati sangat2 dengan perangai dia, nak kerja pun dia tak bagi, atas sebab dia risau orang lain jaga anak dia, dah lah berkira dengan isteri sendri, nafkah batin pun sebulan 2-3 kali je.

Saya pernah nak cuba bermanja dengan dia cuba baring dekat sebelah apa yg dia cakap? Tepi la sana sempit panas remuk hati ni remuk sangat2 saya smpai takda mood nak layan dia dah, saya nak perhatian dari dia sje, bawa kami keluar mkn pun dah bersyukur sgt tapi 0ini tak dia lebih pentingkan rehat kan badan dia dan tidur berjam2. jangan cakap saya ni tak lawa, macam2 dah saya usaha tuk cntikkn diri saya, pakai sksi2 kat rumah, makeup sepanjang masa tapi dia tetap tak de selera nak tgk muka saya dia lebih minat tengok perempuan seberang, selalu puji2 perempuan seberang cantik2 gebu2 putih2..

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top