Satu hari Saya pergi ke rumahnya untuk berjumpa anak2 dan isterinya untuk beritahu tentang hubungan ini.

Assalamualaikum wbt, mohon hide profile saya.. Sya prnah cerita disini ttg hubungan terlarang saya dgn suami orang yg sdh sya kenal hampir 5 thn lamanya.

Hubungan dalam tempoh itu, kami sdh tdur sama2 dan mmg bersama2 menjalani hidup sepanjang tempoh itu sbg pasangan kekasih yg sukar utk dipisahkan..

sifat cemburu dan sama2 saling tidak mahu kehilangan. Sehinggalah kami bergaduh akhir2 ini, dan membawa kepada perpisahan.

Satu hari Saya pergi ke rumahnya untuk berjumpa anak2 dan isterinya. Anak2nya sdh besar panjang.. mmg agak keberatan utk saya lakukan namun saya beransur pergi dari hubungan ini.

Saya tahu ttg hubungan boyfren saya dgn bt¡n4 lain.. saya tak tahan dan tak sabar, saya tidak maw dicurangi krn saya tdk pernah buat perkara seperti yg sama. Dunia saya hanya dia.

Dia memperlakukan saya seperti dia lupa bahawa kami sdh bersama2. Saya nekad utk berjumpa keluarganya utk beritahu ttg hubungan ini. Selama ini, saya mendiamkan diri.

Saya turut menyembunyikan hubungan ini walaupun anak2nya sdh taw ttg saya dan hubungan kami. Tangan saya sudah naik ke muk4nya beberapa kali dan penghabisan kali saya lakukan di hadapan anak2nya d rumahnya sdiri.

Saya taw, hubungan ini tdk dapat diselamatkan lagi. Dan saya taw, dia ada b£tin42 lain selain saya..

Saya membebaskan diri saya walaupun sakit dalam hati dan berat kaki melangkah, saya tinggalkan rumahnya dan bekas utk tidak kembali lagi. Saya hanyalah tempat utk dia lepaskan hawa n4fsu semata2.

Kini saya menjalani kehidupan saya spt biasa dan sebelum ini.. kenangan bersamanya akan saya kenang hingga ke akhir hayat saya… Saya tidak membenci krn saya pernah syg dan pernah bsama2 dgnnya.. Hati saya ttp utknya

Kisah dahulu

Assalamualaikum. Selamat malam! Saya tak bole tdo. Tiba2 nampak page ni. Saya sekarang bkwn dengan seseorg yang jauh lebih berusia dripada Saya. Dia sudah berkeluarga. Saya tak pernah langsung ambil tahu tentang keluarganya.

Dipendekkan cerita saya sudah bekawan dengannya sudah hampir 3 tahun lamanya daripada benci bertukar menjadi suka. Daripada tak suka sekarang dah jadi sayang sukar untuk kami berpisah lagi. Namun, Saya seringkali ragu2 dengan dia. Mungkin kerana kisah2 silam Saya.

Akan tetapi dia semakin Hari smakin Cuba dptkan kepercayaan Saya. Hanya saya yang ragu, jika dia bole bohong ke anak isteri dia untuk bersama dengan Saya, tak mustahil Saya juga dperlakukan Hal yang sama kan..

Saya sudah terlalu sayang padanya ada sampai 1 tahap Saya cemburu bila dia bersama keluargany walaupun Saya tak cakap. Dia terlalu istimewa untuk saya. Macam2 dia buat untuk Saya pcayakan dia. Saya dah uji dia macam2.

Saya sanggup bermadu untuknya dan saya tahu kedudukan Saya sebagai yang no 2 asalkan tak ada lg ke3 atau ke4, cuma Saya takut apa yang berlaku sekarang mungkn akan berlaku juga pada Saya suatu hari nanti. Berpisah tak rela
Tapi hati tetap sakit melihat dia d samping yang 1 lagi

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top