Saya akan lebih tertekan kalau mereka bercuti. Semua dia post dekat medos untuk saya lihat Kemana suami bawa dia tahulah kan kalau dah kawin laki orang lepastu kurang ajar

Saya telah dimadukan hampir 8 tahun lamanya.. 2 tahun dia berkahwin baru saya tahu dia madukan saya. saya isteri pertama.. Sekarang hampir 6 tahun saya berkongsi kasih dengan perempuan yang pada saya berlagak.. Sombong. angkuh dan ingin lebih dari saya. Suami berkahwin diseberang. Asalnya selalu Oustation. Akhirnya. Menduakan saya tanpa pengetahuan saya. Saya Cuba redha.. Hampir 6 tahun saya bersabar dengan perangai perempuan tu juga suami saya yang lebih kan dia dari saya.. Suami tidak berlaku adil.. Selalu hari saya.

Masa saya dia akan ada berbagai alasan utak pulang bila time saya. Lambat alasan jln jem.. Hujan. Keluar office lmbt. Bermacam2 alasan Di diberi.. Anak tak sihat.. Macam2 lagi time saya nak pergi holidays pun ada saja gangguan dari pihak sana mengacau hari saya dan anak2.. Saya tak pernah ganggu dia. Kalau suami disana.. Rasa dah sabar dengan perangai laki yang lebihkan disana. setial tahu time raya kalau time saya.. Perkara sama berulang. Sakit hati saya hanya Allah je tahu. Saya dh redha atas pe yang terjadi atas diri saya. Ni bahagian saya. Saya cuma nak suami saya bersifat adil pada saya n anak2 saya.

Bab nafkah zahir pun bukan semuanya mencukupi.. Saya bukannya perempuan yang suka keluar rumah sesuka hati.. Saya tahu siapa diri saya. Sabar seorg ppuan ada hadnya. Kalau bergaduh mesti dia akan menangkan yang sana. Takde kudrat saya nak membalas ape yang perempuan tu suami. buat kat saya. Hanya doa yang mampu saya buat. Suami bekerja berdekatan dengan ppuan tu.. Saya jauh sikit. Tu yang dia boleh je berjumpa dgn laki saya setiap hari. Curi hari saya. Masa saya. Saya rasa dh macam diperbo dohkan oleh suami sendiri yang tak sedar diri. Kalau ikutkan semua cakap saya beruntung anak dah besar2 sedangkan yang. sana berderet kecil lagi.

Saya akan lebih tertekan kalau mereka bercuti. Semua dia post dekat medos untuk saya lihat Kemana suami bawa dia tahulah kan kalau dah kawin laki orang lepastu kurang ajar.. Faham2lah.
Harap dapat pandangan yang baik n positif. Kalau perempuan tu ada dalam group nii baguss lah.. Perangai yang tak boleh ditegur.. Dari dulu kawin laki orang.. Sampai sekarang pun perangai yang sama.. Makin teruk adalah. Jangan rasa suami menyebelahi kamu. Kamu dah menang.. Saya akan tuntut hak saya disana..dosa kamu kt saya.. Kalau saya tak maaf kan.. Tunggulah kt sana.. Moga dapat kata2 yang baik2 dari you all semua. Takasih

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top