Saya pernah cakap pada suami yang saya sanggup telan jee apa yang mereka buat malangnya sampai sekarang dia masih bercontact dengan perempuan to

Hai assalammualaikum admin tolong hidekan dp saya yaaa. nama saya jemah (bukan nama sebenar) umur saya 26 tahun dan suami saya berumur 30 tahun dan sudah berkahwin 6 tahun.

mempunyai 3 cahaya mata dan yg bongsu baru berumur 6 bulan. saya sekarang tengah ada masalah dengan suami saya ! Dia ada perempuan lain di belakang saya dengan seorang janda anak 4 yang berumur 41 tahun dan berkenalan dalam satu app menyayi.

Dia dah bercinta dengan perempuan to dari saya tengah mengandung kan si bongsu lagi tapi masa saya baru lepas pantang baru saya tahu yang mereka tengah bercinta dan sudah tidur bersama semasa saya sedang berpantang di kg.

saya tahu pon sebab suami saya yang jujur dengan saya sebab
Dalam masa yang sama dia nak mintak izin untuk dia nak bernikah dengan perempuan to tapi saya dan mak mertua saya jugak tak izinkan sebab saya tak sanggup nak hidup bermadu dan mak mertua saya pon cakap kalau dia perempuan yang baik dia tak sanggup nak ambik hak orang lain.

Saya dah banyak kali ws perempuan to tapi dia tetap tanak tinggalkan suami saya dan masih nak meneruskan hubungan mereka.
Saya cakap pada suami yang saya sanggup telan jee apa yang mereka buat dibelakang saya janji dia tinggalkan perempuan to

tapi sampai sekarang dia masih bercontact dengan perempuan to di belakang saya sampai sekarang saya dah rasa dah tawar hati dengan dia !

saya dah ceritakan pada mertua dan mak saya tapi mereka suruh saya bersabar dulu cari duit sendiri sekurangnya kalau saya dah berpisah dengan suami saya ade berlanja untuk tampung kami anak beranak dan

sekarang saya sedang usaha dengan menjual memacam barang untuk menyimpan melangsung kan hidup saya dengan anak-anak andai saya sudah berpisah dengan suami

doakan saya terus kuat untuk menempuh semua dugaan yang allah dah berikan kepada saya ni yaa dan sentiasa dimurahkan rezeki saya dan anak-anak saya terima kasih krt.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top