Saya tau saya dengan ex suami buat silap sebab terlanjur tapi masa tu kami stress sebab kami memang nak get back.

Assalamualaikum. Saya betul2 buntu x tau nak wat pe dan nak tnya sape. Sblm tu admin tlg rahsiakan FB saya ye.
Saya ibu tunggal umur 30 thn dan ada 2 org anak. Bekas suami umur 35 tahun. Kami berdua baik je demi anak2.

Baru2 ni kami cadang nak berbaik demi anak2. Atas permintaan anak2 juga. Cuma ada kesilapan bila setelah 2 tahun bercerai kami terlanjur.

Sebelum ni kami dah cuba utk percepatkan tarikh nikah kami tapi banyak sungguh ujian dengan PKP. dengan mula2 ex kena c⁰vid smapai sebulan x ok.lepas tu anak pula kena c⁰vid.

Tak lama saya plak kena c⁰vid sampai stage 3. Dgn prosedur pejabat agama yg mcm2 kejap tukar borang itu kejap tukar borang ini. Dah buat hiv test tiba sebab covid n pkp sampai expired. dgn karenah kena buat appoinment.

dgn masalah kewangan saya diberhentikan kerja.  Saya jadi stress and period mula tak teratur. Jadi saya tak terfikir sgt. Tapi alhamdulillah akhirnya kami dpt tarikh nikah pada awal bln 11 nanti. Jangka sebelum 10/11.

sbb mslh nak buat appoinment h1v test tu kena tunggu hampir 2 bulan. Tiba2 saya tak rasa sedap badan. Muntah teruk. Sebelum saya bercerai byk kali saya cuba utk pregnant tapi semua gagal dgn period tak teratur. anak bongsu pun dah 7 tahun.

Saya cuba buat test. Sekali double line. check doctor rupanya dah 13 minggu. Jangka bersalin bulan 5 thn depan.

Saya tau saya dengan ex suami buat silap sebab terlanjur tapi masa tu kami stress sebab kami memang nak get back. anak bising suruh papa dia balik rumah. Saya pun tak terjangka boleh mengandung.

Persoalan kalau saya n ex nikah balik awal bln 11 ni. boleh ke kami bin / binti kan dgn nama suami tu. Dah la memang susah dah bertahun sebelum ni cuba nak dpt anak no 3.saya betul2 buntu tak tau apa nak buat

Assalamualaikum. Saya betul2 buntu x tau nak wat pe dan nak tnya sape. Sblm tu admin tlg rahsiakan FB saya ye.
Saya ibu tunggal umur 30 thn dan ada 2 org anak. Bekas suami umur 35 tahun. Kami berdua baik je demi anak2.

Baru2 ni kami cadang nak berbaik demi anak2. Atas permintaan anak2 juga. Cuma ada kesilapan bila setelah 2 tahun bercerai kami terlanjur.

Sebelum ni kami dah cuba utk percepatkan tarikh nikah kami tapi banyak sungguh ujian dengan PKP. dengan mula2 ex kena c⁰vid smapai sebulan x ok.lepas tu anak pula kena c⁰vid.

Tak lama saya plak kena c⁰vid sampai stage 3. Dgn prosedur pejabat agama yg mcm2 kejap tukar borang itu kejap tukar borang ini. Dah buat hiv test tiba sebab covid n pkp sampai expired. dgn karenah kena buat appoinment.

dgn masalah kewangan saya diberhentikan kerja.  Saya jadi stress and period mula tak teratur. Jadi saya tak terfikir sgt. Tapi alhamdulillah akhirnya kami dpt tarikh nikah pada awal bln 11 nanti. Jangka sebelum 10/11.

sbb mslh nak buat appoinment h1v test tu kena tunggu hampir 2 bulan. Tiba2 saya tak rasa sedap badan. Muntah teruk. Sebelum saya bercerai byk kali saya cuba utk pregnant tapi semua gagal dgn period tak teratur. anak bongsu pun dah 7 tahun.

Saya cuba buat test. Sekali double line. check doctor rupanya dah 13 minggu. Jangka bersalin bulan 5 thn depan.

Saya tau saya dengan ex suami buat silap sebab terlanjur tapi masa tu kami stress sebab kami memang nak get back. anak bising suruh papa dia balik rumah. Saya pun tak terjangka boleh mengandung.

Persoalan kalau saya n ex nikah balik awal bln 11 ni. boleh ke kami bin / binti kan dgn nama suami tu. Dah la memang susah dah bertahun sebelum ni cuba nak dpt anak no 3.saya betul2 buntu tak tau apa nak buat

1 thought on “Saya tau saya dengan ex suami buat silap sebab terlanjur tapi masa tu kami stress sebab kami memang nak get back.”

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top