Dulu sebelum kawin dengab wife bila nak date dengan aku dia pakai minyak wangi mengembur betul baunya

hai admin aku datang lagi sekali untuk mngadu masalah. ini kali kedua aku mngadu. pasal bni aku yang pemalas dan susah sangat nak mandi. hari tu aku dah cuba untuk menyuruh isteri mandi tapi masih lagi dia malas. tapi agak baik la dari sebelum ni.

sebelum ni berhari dia tak nak mandi tapi sekarang ni aku nampak perubahan positif dia mahu jugak mandi sehari sekali. Tapi perlukah bila dia nak mndi dia mintak upah topup rm5 kat aku sebagai upah dia mandi?

macam tak logik pun ada. kalau tiga kali dia mandi bermakna aku mesti topup maxis pada dia rm15. kalau 5 kali dia mandi bermakna rm25 lah upahnya semata2 sebab aku suruh dia mnadi.

ramai yang komen tak kan tak tahu sebelum ni dia bus0k atau tak mandi bila dah kwen baru bau busuk ke? ni jawapan Dulu sebelum kawin dengab wife bila nak date dengan aku dia pakai minyak wangi mengembur betul baunya. memang korang tak sangka la dia tak mandi..

lepas kahwin lain korang akan automatik tahu sebab tak kan lah nk myembur je 24 jam. Kalau orang lain yang duduk dekat2 dia pun boleh bau keti4k tak kan lah aku yang duduk damping dengan dia tak bau?yang cakap aku kedekut tak beli mandian tu aku memang tak kdekut weh kalau bab2 beli barang keperluan untuk wife aku.

Sampai kat body shop tu pun aku beli kat dia sudahnya mandian tu dia hadiah kan pada anak sedara dia pulak..Aku dah habis ikhtiar dah nak bagi dia rajin mandi. jaga kebersihan diri.

Kalau mandi pun shampoo pun tak nak rambut dia panjang weh lepas tu ikat dengan getah yang orang ikat makanan tu bila dia mandi basah kepala pun sekali getah tu dia tak buang then boleh bau kep4m kot. aku bukan nak hina dia lebih baik aku yang tegur dia dari orang lain yang tegur..

Bukan aku tak pernah cuba mandikan dia dia yang tak nak tak kan lah aku nk heret dia teruk2 masuk bilik air.. aku pun tak nak wife aku pemalas pngotor semua.

Aku nak la wife aku wangi2 kuku kaki kuku tangan dia kalau korang nak tahu aku lah yang ketip kan kalau tak memang hit4m dan panjanglah jawab nya sebab apa kuku dia boleh hit4m?sebab selalu garu2 badan dia yang bedaki sebab tu kuku pun jadi hit4m..

kalau bukan aku yang tolong kepitkan time dia tidur memang taklah dia nak ketip. baju seluar dalam baju dalam pun suka pakai yang dah berhari padahal aku beli kot. Berjenama lagi smpai 10 pasang kalau nak dikira tapi tak jugak dia bertukar.

please lah perempuan jangan lah ingat bnda ni tak pnting. kena lah jaga kebersihan diri nti kalau dah ada anak macam mana? nak malas macam tu lagi ke? baju aku semua aku tak kisah walaupun dia malas aku boleh uruskan sdri..

tapi tolomg lah jaga juga kbsihan dri..aku kcewa dengan dia tapi takapalah beli topup pun topup lah jnji dia nak jugak mandi..doakan supaya bini aku rjin mandi ye dan jaga kebersihan diri..terima kasih

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *