Masalahnya baru2 ni saya tengok mak mertua saya komen di fb ibu arwah tu siap cakap alfatihah

Salam semua, saya nak minta pendapat . dulu suami saya pernah ad ex, tapi dah meningg4l . arwah tu sangat baik masa dia meningg4l famous jugak kisah dia. sekarang saya dan suami dah kawen..

Sebelum kawen kitaorg tunang ibu mertua saya ziarah kubur arwah  saya macam terasa juga dulu sebab saya nak  nak jadi menantu dia tapi dia macam masih teringatkan arwah je.

Masalahnya baru2 ni saya tengok mak mertua saya komen di fb ibu arwah tu cakap alfatihah sebab mak arwah selalu update pergi kubur anak dia. perlu ke saya jelous benda mcmni?

satu lagi haritu kakak ipar saya nk tanya keadaan saya sebab saya gugur , kak ipar saya bole pula chat saya panggil saya nama arwah. yee saya terasa tapi tetiba kakak ipar saya delete chat maybe dia tersilap atau entah lah. sumpah saya sedih juga kalau tringat. wajar ke saya ada perasaan mcmni korang?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *