Masalahnya sekarang adalah normal ke kalau benda atas katil tu macam hanya seminggu dalam sekali je

Assalamualaikum rakan2 di KRT Fans. Saya tak ada masalah besar sangat pun dalam rumahtangga. lagipun baru nikah dlm 3-4 bulan gitu. Sebelum saya teruskan soalan saya, saya cerita kan sikit tentang husb saya. husb saya p kerja balik kerja on time, tak melepak mana2.

keluar p beli barang kt kedai pun kalau saya pesan suruh beli. kejap je dah balik.. setiap kali p mana2 (yang saya takda ikut termasok p dan balik kerja) dia akan chat inform saya dan bg video.

kadang2 dia video call tapi sebab kesihatan saya yang kurang elok sejak pregnant 6 week smpai sekarang 10week ni saya macam malas sikit nak layan vc dia ke chat dia ke. tapi dia tetap baik je lyan saya.. kat rumah dia tlg basuh baju basuh pinggan smua.

masak simple2 (dia tak pandai sangat masak) or buat air utk saya dia ok je. 3-4am saya kejut nak apa2 dia tak mengamuk dia ok saja.. jarang main hp di rumah sebab dia suka ajak saya tgk movie bersama.

dia tak heran sangat fb ig smua ni. ad sekali tu ad salah faham 1 perempuan kt ig dia terus uninstall ig kt hp dia and letak acc ig dia kt hp saya. dia kata skrg apa2 kt hp saya..

so kalau ad salah fhm tak mungkin dia sebab saya yang control ig kt hp saya. cuma masalah kecik saya nak tanya rakan2 Krt yang dh lama kawin or yang lebih pengalaman ni..

Masalahnya sekarang adalah normal ke kalau benda atas katil tu macam hanya seminggu dalam sekali je? saya ada lah bergaduh dengan dia psl benda ni sebab saya fikir tak normal.. yela laki kan kuat n4fsu sepatutnya.

saya baca 1 post krt haritu akak tu ckp die dengan husb bersama normal pun seminggu 3 kali. jd husb saya yang nak bersama seminggu 1 kali saja ni normal ke? saya takut dia ad orang lain. dlu sblm kawin elok je ad n4fsu nak kiss hug semua. ni lepas kawin nak bersama seminggu 1 kali je. normal ke rakan rakan?

24 thoughts on “Masalahnya sekarang adalah normal ke kalau benda atas katil tu macam hanya seminggu dalam sekali je”

  1. Hey there! Do you know if they make any plugins to assist with Search
    Engine Optimization? I’m trying to get my blog to rank for
    some targeted keywords but I’m not seeing very good results.

    If you know of any please share. Thanks! You can read
    similar article here: Najlepszy sklep

  2. Hello! Do you know if they make any plugins to help with
    Search Engine Optimization? I’m trying to get my site to rank for
    some targeted keywords but I’m not seeing very good results.
    If you know of any please share. Cheers! I saw similar art here: List of Backlinks

  3. Hello there! Do you know if they make any plugins to assist with Search Engine Optimization? I’m trying
    to get my blog to rank for some targeted keywords but
    I’m not seeing very good results. If you know of any
    please share. Many thanks! You can read similar
    text here: Escape room

  4. I have been browsing online greater than three hours as of late, yet I by no means found any attention-grabbing article like yours. It’s beautiful value enough for me. In my opinion, if all site owners and bloggers made good content material as you did, the net will likely be much more useful than ever before!

  5. It’s nearly impossible to find knowledgeable people in this particular topic, but you sound like you know what you’re talking about! Thanks

  6. Hmm is anyone else encountering problems with the images on this blog loading?
    I’m trying to determine if its a problem on my end or if it’s the blog.
    Any suggestions would be greatly appreciated.

  7. Howdy! Do you know if they make any plugins
    to assist with Search Engine Optimization? I’m trying to get my website to rank for some targeted keywords but I’m not seeing very
    good results. If you know of any please share.
    Many thanks! I saw similar blog here

  8. I blog frequently and I genuinely appreciate your information. The article has truly peaked my interest. I will take a note of your site and keep checking for new details about once per week. I subscribed to your Feed too.

  9. When I initially left a comment I seem to have clicked on the -Notify me when new comments are added- checkbox and from now on every time a comment is added I recieve 4 emails with the exact same comment. Is there a way you can remove me from that service? Kudos.

  10. I’m extremely pleased to find this site. I need to to thank you for ones time just for this fantastic read!! I definitely loved every little bit of it and I have you saved to fav to look at new information in your blog.

  11. I absolutely love your site.. Very nice colors & theme. Did you make this website yourself? Please reply back as I’m attempting to create my very own blog and would like to know where you got this from or what the theme is called. Thanks!

  12. I’d like to thank you for the efforts you have put in penning this blog. I really hope to view the same high-grade content from you in the future as well. In fact, your creative writing abilities has motivated me to get my own, personal website now 😉

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top