Masalahnya sekarang adalah normal ke kalau benda atas katil tu macam hanya seminggu dalam sekali je

Assalamualaikum rakan2 di KRT Fans. Saya tak ada masalah besar sangat pun dalam rumahtangga. lagipun baru nikah dlm 3-4 bulan gitu. Sebelum saya teruskan soalan saya, saya cerita kan sikit tentang husb saya. husb saya p kerja balik kerja on time, tak melepak mana2.

keluar p beli barang kt kedai pun kalau saya pesan suruh beli. kejap je dah balik.. setiap kali p mana2 (yang saya takda ikut termasok p dan balik kerja) dia akan chat inform saya dan bg video.

kadang2 dia video call tapi sebab kesihatan saya yang kurang elok sejak pregnant 6 week smpai sekarang 10week ni saya macam malas sikit nak layan vc dia ke chat dia ke. tapi dia tetap baik je lyan saya.. kat rumah dia tlg basuh baju basuh pinggan smua.

masak simple2 (dia tak pandai sangat masak) or buat air utk saya dia ok je. 3-4am saya kejut nak apa2 dia tak mengamuk dia ok saja.. jarang main hp di rumah sebab dia suka ajak saya tgk movie bersama.

dia tak heran sangat fb ig smua ni. ad sekali tu ad salah faham 1 perempuan kt ig dia terus uninstall ig kt hp dia and letak acc ig dia kt hp saya. dia kata skrg apa2 kt hp saya..

so kalau ad salah fhm tak mungkin dia sebab saya yang control ig kt hp saya. cuma masalah kecik saya nak tanya rakan2 Krt yang dh lama kawin or yang lebih pengalaman ni..

Masalahnya sekarang adalah normal ke kalau benda atas katil tu macam hanya seminggu dalam sekali je? saya ada lah bergaduh dengan dia psl benda ni sebab saya fikir tak normal.. yela laki kan kuat n4fsu sepatutnya.

saya baca 1 post krt haritu akak tu ckp die dengan husb bersama normal pun seminggu 3 kali. jd husb saya yang nak bersama seminggu 1 kali saja ni normal ke? saya takut dia ad orang lain. dlu sblm kawin elok je ad n4fsu nak kiss hug semua. ni lepas kawin nak bersama seminggu 1 kali je. normal ke rakan rakan?

4 thoughts on “Masalahnya sekarang adalah normal ke kalau benda atas katil tu macam hanya seminggu dalam sekali je”

  1. Hey there! Do you know if they make any plugins to assist with Search
    Engine Optimization? I’m trying to get my blog to rank for
    some targeted keywords but I’m not seeing very good results.

    If you know of any please share. Thanks! You can read
    similar article here: Najlepszy sklep

  2. Hello! Do you know if they make any plugins to help with
    Search Engine Optimization? I’m trying to get my site to rank for
    some targeted keywords but I’m not seeing very good results.
    If you know of any please share. Cheers! I saw similar art here: List of Backlinks

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top