Paling menyedihkan Sejak hari tu terbongkar segala kisah kisah silam bini aku rupanya selama dia sudah bersuami dia ada sc4ndal dalam watsap

Hi min. Tolong hide pofil fb ya. saya hanya meminta pendapat atau pandangan daripada pembaca. Saya seorang suami yang berumur 29 tahun dan mempunyai 1 orang anak berumur 2 tahun dan sekarang isteri tengah sarat mengandung anak kedua.

Untuk pengetahuan pembaca isteri saya ini adalah seorang janda dan sudah mempunyai seorang anak yang sekarang tinggal bersama-sama exhusbandnya. Cerita pertama adalah isteri saya yang sekarang ini bercerai dengan exhusbandnya dulu sebab attitude exhusbandnya yang kaki botol, tidak menghormati keluarga mentua dan sangat kedekut dalam memberi nafkah pada duit pada isteri.

Hanya nafkah b4tin yang dia suka beri. Tapi ini bukan lah pertanyaan saya. Ok, selepas mereka bercerai saya berkenalan dengan isteri saya yang sekarang ini. Dan mula bertanya sebab-sebab atau masalah-masalah dia kenapa bercerai demgan ex suami dia dulu.

Seperti mana yang saya terang kan di atas. Itu adalah sebab2 utama mereka bercerai. Ada 1 hari saya telah mendownload sebuah app di plystore iaitu “picture recovery”.

Dan app ini saya install. Dan kebetulan masa itu memory card dia ada di dalam telefon saya. Dan apabila saya mencuba applikasi baru yang baru saya download itu. Segala gambar2 lama muncul.

Paling menyedihkan Sejak hari tu terbongkar segala kisah kisah silam bini aku rupanya selama dia sudah bersuami dia ada sc4ndal dalam watsap. Tapi ada 1 gambar yang sangat2 menyakitkan hati apabila aku nampak iaitu gambar..

Hmm aku kira tak perlu nak diterangkan di sini. Aku tw pembaca faham juga. Dan ini aku syak gambar ni dia hantar pada scandal dia. Mungkin scandal dia minta. Jadi sebelum ini aku ada bertanya samada ada scandal atau tidak masa masih bersma dengan ex husbandnya dulu.

Dia cakap tidak pernah. Tapi applikasi photo recovery ni lah yang telah membocorkan segalanya. Dan baru dia mengaku pernah ada scandal. Ok ini cerita untuk penerangan (cerita sebelum kami berkhwin)

Dipendekkan cerita selepas kami berkhwin, aku sering bermimpi yang isteri aku ini curang di belakang aku. Dan dalam mimpi aku itu dia curang dengan orang-orang yang aku kenal. Dan mimpi ini sudah banyak kali aku alami. Bukan hanya 1kali. Aku cuma meminta pendapat pda pembaca.

Adakah ini hanya mainan tidur? Atau signal dari tuhan untuk memberitahu kita sesuatu. Aku cuma risau kalau attitude isteri aku waktu dulu belum berubah.

Aku lelaki yang sanggup terima dia apa adanya. Cumanya hati kita akan berhenti menyukai/menyayangi/mempercayai jika kepercayaan yang kita berikan dikhinati.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *