Sampai Mula La Satu Masa ada Seorang Lelaki add Aku Di Wechat hingga akhirnya Aku Tersilap Langkah Sekali Lagi

Hide Fb Ye Min.. Aku Takdak Tempat Meluah. Mak Ayah Aku Yang Sentiasa Faham Walaupun Tak Bertanya, Tapi Aku Malu Nak Luah Sikap Suami Aku. Assalamualaikum. Aku Bukan Laa Seorang Janda Tapi seoeang isteri dan Ada Seorang Anak.

Tapi anak  Dengan Family. Bermula Nya Kisah Moveon Aku Untuk Lupakan suami aku. Aku Mula Kejar Impian Aku Untuk Jadi Seorang Model. Dan Akhirnya Aku Dapat Sebab Selalu Follow Di Ig Photographer Yang Sentiasa Mencari New Talent.

Lepas Aku Jadi Talent Dua Minggu Aku Mula Buat Wechat, Atas Saja Suka2 Nak Berkawan Dengan Orang Yang Ada Impian Macam Aku.

Sampai Mula La Satu Masa ada Seorang Lelaki add Aku Di Wechat hingga akhirnya Aku Tersilap Langkah Sekali Lagi. Bila Kami Keluar Makan Satu Hari, Dan Jumpa Selalu. Akhirnya Keb0d0 han dan Kesilapan bila Aku Terlanjur hingga mengandung lagi

Suami Aku? Sikit Pun Tak Amek Peduli Pasal Kami anak beranak dia jumpa Aku Dihospital Sehari Sekali masa Anak Lahir Pun Ayah Aku Yang Azan Kan. Dia Tak Muncul Masa Aku Bertarung Ny4wa.

Mak Aku Call Mak Dia Dengan Slamber Ja Mak Dia Jawap ‘Takpakan Anak Dia Tak datangg’ Dan Mak Aku Terus Letak Fon. Aku Terkilan Sepanjang Aku Mengandung Apa Yang Aku Nak Makan Aku Cari Sendiri, Barang2 Anak Dari A-Z Semuanya Aku Yang Beli. Takde Satu Pun Dia Beli. Yang Dia Tau Bila Gaji Dia Beli Barang Dia, Dia Keluar Enjoy Dengan Kawan2,

Aku Dengan Anak Langsung suami Tak Amek Tau sebab katanya anak aku hasil perbuatan aku dgn lelaki lain. Ya silap aku sebab lahirkan anak lekaki lain, tapi dia yang nak terima aku dan memperisterikan aku. Mak Dia Pun Tak Penah Nasihat Dia,

Takpenah Datang Melawat Cucu Dia Yang Ny. Dia Balik Rumah Sehari Dua Esoknya Dia Balik Umah Mak Dia Untuk Seminggu. Masa Khursus Kawen Duit Ayah Aku Yang Keluar, Janji Nak Bayar Tak Bayar Sampai Sekarang.

Aku Sayang, Sayang Sangat Kat Dia. Sampai Tahap Dalam Hati Biarlah Dia Buat Aku Macam Nanti, Nanti Dia Berubah. Sedangkan Aku Tahu Dia Langsung Takdak Hati Atau Sayang Kan Aku.

Apa Yang Perlu Buat Untuk Aku Benci Dia Untuk Aku Terus Buang Dia Dalam Hidup Aku?Apa Aku Perlu Buat Untuk Dia Lepas Kan Aku? Bagi Aku Alasan untuk Tak Bagi Nafkah Saja Tak Cukup Untuk Buat Aku Benci Dia.

Aku Perlukan Semangat Dari Semua Orang, Aku Takp erlukan Kecaman Dari Makcik Pakcik Bawang, Ingat Masing2 Ada Anak Pompan. Maaf Kalau Ada Yang Tak Faham. Sebab Otak Pun Tengah Serabut.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top