Satu hari hati saya tak sedap dan saya selongkar ape yang ade dalam hp suami kerana kami memang tak ade rahsiakn password masing2

asslm min. Saya nak luahkan perasaan saya. Sebelum tu tolong hide profile saya. saya da 12 tahun menjadi isteri kpada suami saya. kami ade 2 orang anak.. sekarang saya sedang hamil anak ke 3.. alhmdllh boy lagi. Saya tak tau kenapa saya rase macam bernasib malang sebab hamil anak lelaki.. sebelum Ni hamil anak ke 2 suami curang dengan saya. Kali Ni pun die ulang kesilapan same.. daripada cara layanan die pada saya memang tak nampak cacat cela Nye pun. memang tak kan perasan yang die tengah curang.

Satu hari hati saya tak sedap dan saya selongkar ape yang ade dalam hp suami kerana kami memang tak ade rahsiakn password masing2. saya jenis tak suke nak selongkar barang orang.. saya percayakan suami. Sebab kami mmg tak ade rahsiakan password ape2 pun.. mungkin Allah nak tunjuk ape yang suami buat belakang saya jadu tergerak la hati saya nak spot check hp suami.. gambar2 yang saya jumpa betul2 mengejutkan.. betul2 melukakan hati saya min.. saya korbankan segalenye untuk die.

Saya tanya ape salah saya smp die buat saya macam Ni. ape kurang ke layanan saya.. saya mintak dilepaskan tapi die taknak. die mintak maaf dan cakp saya tak ade kurangnye tapi die yang salah sebab ikut hawa nafsu. die cakap die masih sayangkan saya.. dan mintak 1 peluang. saya maafkn die dan bagi peluang demi anak2. Kali Ni die hancurkn kepercayaan saya pada die lagi.. saya selongkar hp die tengok ade sesuatu yang mcurigakn.. die blik keje hr tu pun saya syak something wrong.

Sebab die tak kan terus Mandi bile sampai rumah. tapi Kali Ni die cepat2 masuk balik Mandi dsn cuci sluar die. Lagi la saya dapat tangkap ade sesuatu.. saya dapat Tau bile die pergi keje die akan download michat sebelum balik die akn padam siap2.. saya pun download blik michat tu dan tengok berapa ramai pmpuan dlm tu duk mntk gmbr bogel die lagi luluhnye hati saya bile bace segale chat die. Saya mungkin tak kan sesakit macam Ni kalau die setakat Google gambr2 bogel perempuan tapi die chat dengan pmpuan dalam michat tu n share2 gambar bo gel masing2.

Saya tengok dalam michat tu kebanyakkan jual body. kebanyakkan akan borak tentang se ks.. seolah2 sengaje merangsang kenalan dalam tu.. saya tanya lagi ape yang kurang dalam layanan saya bagitau. kalau memang saya tak dapat puaskn nafsu die lepaskanlah saya.. tapi die tegas kan tak ade kurangnye saya.. sekarang die mintak peluang lagi tapi saya tak tau boleh ke saya maafkn dan bagi peluang lagi.

Saya cume fikir kami ade anak2. Saya taknak anak2 kurang kasih sayang.. saya rase macam nak gugurkn je anak yang tengah saya kandungkn Ni.. hari2 air mate saya mengalir. saya terlalu sayangkan die tapi Ni balasan cinta saya pada die. die menangis depan saya dan cakap die da buat silap besar.. die betul2 mintak maaf dan mintak saya bagi peluang.. saya tak tau.. saya rase jijik sangat.. patut ke saya bagi peluang lagi?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *