Saya mulanya berkawan rapat dengan suami orang di office tapi lama kelamaan perasaan kami menjadi lain

saya nak buat pengakuan, semoga menjadi pengajaran buat suami / isteri di luar sana. Saya isteri orang dan mempunyai anak.

Saya mulanya berkawan rapat dengan suami orang di office lama tapi kelamaan perasaan kami menjadi lain dan kami kini berkongsi apa jua masalah kerja atau rumahtangga, suami saya tidak tahu akan hubungan ini.

tetapi isteri kepada sc4nd4l saya itu sudah mengetahui cuma belum berpeluang untuk bersemuka dengan saya, memandangkan saya tinggal di kawasan gated guarded dan masih lebih bekerja work from home , sesekali baru masuk office.

saya tau sk4nd4l dan isteri hampir2 bercerai kerana saya. tapi apa bole saya buat sebab saya dan sk4nd4l sangat rapat, kami akan keluar berjumpa waktu bekerja dgn apa cara pun siang atau malam.

sk4nd4l saya tu sangat mendengar cakap dan pendapat saya, apa jek saya perlukan akan dituruti , lebih2 lagi sk4nd4l nampak berduit dan isterinya juga bekerja dan membantu nya. lagi berat untuk saya lepaskan suami orang itu untuk kesenangan saya.

saya pun tidak akan merasa sunyi di waktu siang / waktu bekerja. jika di office, memang kami akan lunch bersama , officemate akan berfikir kami rapat kerana kerja sampai la sekarang.

kesimpulan dari pejalanan hidup saya sekarang ni, pengajarannya berlainan jantina janganlah terlalu rapat sebab sy4it4n sentiasa ada menghasut.
hubungan kami sekarang ini kami serahkan pada takdir.

sebab kami tidak berfikir untuk bernikah kerana masih sayangkan pasangan halal masing2 juga memikirkan anak2 dan usia dan ekonomi masing2.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top