tolong hide terima kaseh admin.
suami saya curang. first dulu sampai hendak kawen tapi tak jadi sebab kami bincang dan rujuk kembali. sekaramg curang lagi bersama janda. Saya terampak wasap suami mengadu dengan janda itu sambil mengutuk badan saya busuk luar dalam busuk dan tidak selera bersama saya dan mengatakan bila bersama saya tidak puas. saya nampak gambar mereka macam2 stail.
kami gaduh besar hingga mahu becerai tapi dia pujuk lagi saya sampai saya bertahan lagi. hati saya sakit sampi suami mahu sentuh pun saya rasa jijik dan geli saya tepis sebab ingat apa yang dia buat bersama janda itu. kenapa sampi hal dalam kelambu kami dia sanggup cerita sama janda itu. saya bertahan kerana anak2 dan aku malu jadi janda belum bersedia.
Hati masih sayang tanggungjawab masih lakukan tapi hati tidak percaya suami dan tahu hatinya masih pada janda. bagaimana cara mahu rawat hati? selalu ingat suami berzi na bersama janda itu. saya kerja kilang shaja cukup2 makan tapi sayangkan keluarga saya.