Semasa ketiadaan suami aku baru2 nie aku telah tidur dengan sorang lelaki yang aku anggap seperti adik ku sendiri yang aku kenal hampir 4 tahun lebih

Aku tak tahu lah nak mula macam mana kisah aku nie. please admin hide profile saya yea. aku kawen hampir 16 tahun, hanya bahagia dalam 5 hingga 6 tahun sahaja lepas suami aku diberhenti kan kerja sebab positif ganja. Aku ingat suami aku akan ambik pengjaran apa yang terjadi, ternyata tidak. sampai sekarang hanya ddah menjadi teman nya, bermacam2 ddah di cuba Sekarang nie yang terbaru shabu. kena benda tu rajin la, apa kerja minta buat di buat kan. hurmmm..

Kerja pulak on off, selama berbelas2 tahun aku yang menanggung kebanyakan keperluan keluarga aku.. keluar masuk lokap, penjara dan pusat macam rumah ke 2 dia, aku pulak bukan isteri yang setia. Semasa ketidakadaan suami aku, aku curang. Aku kalah dengan nfsu aku sendiri. Ikutkan selama zaman anak dara aku, aku cukup jaga cara pergaulan aku dengan lelaki. Tapi aku sendiri pun kadang2 memikir kenapa aku jadi begini? terlalu ikutkan nfsu padahal aku sudah berjanji dalam dari aku, tak akan mengulangi kecurangan aku lagi.

Semasa ketiadaan suami aku baru2 nie aku telah tidur dengan sorang lelaki yang aku anggap seperti adik ku sendiri yang aku kenal hampir 4 tahun lebih. Aku kalah dengan godaan adik agkat aku nie yang selama nie memang nak aku tidur dengan nya. Entah macam mana, aku bole termakan dengan godaan di malam tu. kami cekin hotel. Pada mulanya hanya nak bersembang2. di muncul ketika aku perlu kan perhatian dan sentuhan sampai ke hari nie aku sikit pun tak terasa bersalah dengan somi aku. Bagi aku nie lah hukuman untuk suami aku yang abaikan tanggungjawab dia terhadap aku dan anak2. Salah kah aku?

Sebelum berhubung dengan adik agkat aku nie, aku pernah berhubung dengan lelaki lain lagi dan beberapa kali kami terlanjur. Aku bernasib baik sebab aku dah tak bole mengndung lgi sebab ketiga2 anak aku bersalin ceacer. aku tak tahan dengan desakan nfsu aku sendiri.. wahai wrga krt please bagi pandangn apa yang harus aku lakukan? somi aku tetap dengan dunia ddah dia. Tapi nfkah batin aku memang trbaik, hanya suami aku saja yang dapat puaskan aku berbanding lelaki lain.

Apa yang harus aku buat? kalau aku masih stay dengan suami aku. hanya dapat puas kan aku. Tapi dari segi tangungjawab memang tak ok. Aku yang bertanggungjawab semua tanggungjawab yang sepatut nya dia pikul. Kalau aku menjanda. aku akan jadi seperti perempuan murahan. Kalah dengan godaan lelaki di luar sana. Yang kebanyakan hanya mengambil kesempatan. Aku akan cuba yang terbaik,

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top