Suami baran Kaki pukoL pernah report dan maafkan konon akn berubah tetiba kantoi ambil d4dah içé

Salam admin. jangan Lupa hide Profile saya ya. Suami saya sound saya, “Bini buat cara bini !! jangan cakap Kurang aj4r!” Syurga isteri kat bawah tapak kaki suami! Sedar sikit! ” adoiii min saya gelak terus dpn muka dia , pandai sebut syurga neraka dah.

Sia tgk saya gelak dia sendiri rasa geram. Salah ke saya gelak? dia cakap saya kurg ajar? padahal bila marah dia yg keluarkan kata kesat m4ki hamun bang4ng h4ram semua keluar kat mulut dia.

Dia sendiri yang buat saya rasa dah macam nak gil4 layan sakit hati saya. Suami baran Kaki pukoL pernah report dan maafkan konon akn berubah tetiba kantoi ambil d4dah içé, maafkan konon nak berubàh malas keja ikut mood ade hari nak kalau dtg hari malas habis tido shj la walau 2/3 hari, Ñàfkàh pun out.

Saya sedih min. Sedih sgt , macam2 dah peluang sy bg kt suami sbb saya sayang dan pikir anak2. Susah mcm mana pun saya masih di sisi dia tapi apa yg saya dpt? Janji tinggal janji.

Bukan dia nak berubah pun ! Betul lah kata org, tak de siapa boleh ubah kita, kalau bukan diri kita sendiri yg nak berubah, Lagi satu, betuL kata Org Min.. Kalau sekali org tu dah ambik benda terlarang tu mmg susah dia nk tinggal kan!

Saya rasa seakan2 rumahtangga saya dh semakin dkt di hujungnya sbb sy betul2 dh tak tahan nak telan caci makian lg dh. Saya tak larat lagi dah nak paksa2 dia pergi kerja sbb dia sendiri malas nk kerja. kerja ikut mood.

Itu tanggungjawab ke nama nya? Sayà usahakan utk dia ajak berubat utk dia tggal kan benda terlarang tapi dia Ego, dia kata dia dah tinggalkan. dia kata dia bukan ketagihan teruk benda tu Padahal saya tahu masalah dia mmg ketagih benda tu. Dia sanggup tipu saya

Sakit Min, cukup sakit saya rasa, saya nak rasa bahagia macam dulu2 , saya byk kali dah cuba selamatkan rumahtangga saya min. Saya x larat lagi min. Saya taknak nangis lagi min..

Saya dah byk sangat makan hati. Saya harap Min dan semua doakan saya kuàt utk move On nak lari jauh dr hidup dia. Saya nak Move On min ! Sungguh. saya dah tawar hati!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *