Ya saya mengaku memang saya juga pernah berberapa kali kantoi terlanjur dengan perempuan lain tu semua sebab isteri yang tak pandai layan saya

Salam semua. Boleh bagi pendapat. Saya bercadang untuk bercerai setelah jumpa pengganti. selagi belum jumpa akan kekal dengan isteri.

tapi jika ditakdirkan cerai boleh kah saya tak nak ade hubungan apa2 dengan bekas isteri.. bab anak if dia dapat hak so die yang jaga sepenuhnya..

if dia bagi saya, saya akan jaga sepenuhnya. Dipendekkan cerita harta sepencarian saya tak nak bagi apa2 kat dia sebab  rumah dan kereta dia saya yang bayar even dia bekerja sebab rasa benci sangat nak tengok muka future ex isteri.

yela dari bersama sebab anak bagi saya hanya sia2.. sebab saya boleh bayangkan yang masa depan saya gelap jika bersama orang yang tak boleh memberi kebahagiaan.. sebab sejak kawin saya dapat rasa hidup kami semakin teruk..

banyak faktor tetapi yang paling jelas adalah faktor luaran.. bertahun2 saya dilayan tak seperti seorang suami.. ibarat saya orang yang tak penting.. isteri macam lagi percayakan org lain dari suami sendiri.

saya tak pasti pegangan apa yang di pegang.. bab agama cukup warak.. tapi bila cakap dengan saya pon suka tinggi suara..

dimata dia hanya yang nampak saya yang banyak buat salah.. tapi die tak sedar kesalahan sendiri.. rasa menyesal kawin.. tapi time kawin isteri sendiri yang ajak saya kawin..

tapi lepas kawin perangai langsung tak boleh pakai, tak guna tutup aurat, solat tak tinggal, baca quran hari2 if still buat saya macam orang tak penting..

tapi sampai sekarang saya bersabar.. kadang2 isteri lebih mesra melayan borak kawan dari borak dengan suami.. kecik hati je selalu tapi apa2 kehendak dia mesti dia akan mintak dengan saya.. hubungan bersama pon if saya minta macam2 alasan..

1001 alasan.. mungkin kah ini tanda2 isteri ada skandel? Ya saya mengaku memang saya juga pernah berberapa kali kantoi terlanjur dengan perempuan lain tu semua sebab isteri yang tak pandai layan saya.. macam mana kita laki tak cari bunga lain..

kita dah bagi sepenuh hidup tapi isteri pulak macam tak boleh bagi sepenuh hidup.. payah pompuan ni sebenarnya.. pompuan kalau tak tau ape tu kawin.. jangan ajak laki kawin..buang masa laki je lepas kawin isteri minta cerai bagai lah..

nak kawin dengan isteri laki ni sampai macam2 berkorban.. wang ringgit jangan cakap la.. lepas kawin pompuaan pula jenis suka tengok drama tv3.. doakan saya bertemu jodoh yang baru..

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top