Yang buat saya marah ayah mertua saya comment dekat gambar kawan2 saya “dah jadi isteri orang pun masih like lelaki bujang ” malu gila say

assalammualaikum min saya nak luah sikit apa yang selama niy saya pendam . ayah mertua saya niy selalu menghina masa lalu saya . fitnah saya bukan2 . setiap kali ada kawan suami datang rumah mesti dia akan cakap saya niy ada hubungan dengan kawan suami . salah ke saya sebagai seorang isteri melayan tetamu ? berbual dengan tetamu. bukannya duduk berdua. duduk dengan suami saya jugak. saya masih mampu bersabar lagi tapi sekarang memang terlampau sakit hati sampai kan privasi saya sendiri tak ada.

Bila sya scroll2 fb mesti dia akan tinggi kan leher dia . padahal saya scroll tengok barang2 perempuan. then sampaikan dia mintak hp saya dia kata nak check contact2 kat hp saya . setiap kali saya mesej dengan sesiapa pun mesti dia akan sibuk tanya mesej siapa tuh . dia nak apa . yaallah hanya tuhan je tahu apa perasaan saya masa tuh . dan yang paling memalukan saya ayah mertua saya stalker fb saya. salah ke saya like gambar kawan saya masa di sekolah dulu . like hanya suka2.

Yang buat saya marah ayah mertua saya comment dekat gambar kawan2 saya “dah jadi isteri orang pun masih like lelaki bujang ” malu gila saya then bukan tuh saje dia pergi pm tepi kawan saya tuh dia cakap saya dengan kawan saya ada hubungan. ape seyhh. kadang2 saya stress sangat2 . Ayah Mertua saya kongkong habis2 suami saya. sampai kan kami tak ada masa untuk spendtime berdua . bila kami duduk santai berdua suami isteri mesti ayah mertua saya akan pasang telinga . langsung saya tiada privasi.

Yang paling memeritkan hati saya niy dia suka menghina masa lalu saya. seolah olah saya niy jahil sangat. ayah mertua saya niy rasa diri dia lebih berkuasa dan semua perkara dia tahu. konon nya dia tahu la selama saya hidup apa yang saya buat sampaikan satu tahap tuh dia fitnah saya minum arak dan sentuh dadah. yaallah kecil sungguh hati saya. sejahil jahil saya takde lah sampai macam tuh . sampai sekarang saya masih bersabar sebab ada nya suami saya. dan saya masih menghormat dia sebagai ayah mertua saya walaupun kadang2 buat saya rimas . geramm

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top